SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kungsbacka Judoklubb!

Vi erbjuder träning till alla från nybörjare till elitnivå, samtliga födda 2002 eller senare är välkomna under rådande pandemi.


Vår nya Dojo ligger i Kungsbacka Sporthall:


Kungsbacka Sportcenter 2B
434 50 Kungsbacka

Vill du träna med oss anmäl dig här.


Varmt välkommen!

Bengt Andersson, Ordförande Kungsbacka Judoklubb

Slutet på en 25 årig epok?
2021-04-29 09:00

Till sommaren kommer vi kunna tappa vår kära klubbstuga som vi haft i över 25 år. Vi håller dock tummarna för en lösning!

 

Heja Kungsbacka kommun, ni fixar det här! 💪

 

/Ledningen

Invigning! #2
2021-02-23 21:00
Tack för en fantastik invigning!

Representanterna från kommunen, tränarna från de båda judoklubbarna och reportrarna från tidningarna kunde gemensamt konstatera att invigningen var en succé. Vi är alla så stolta och glada över vår nya Dojo!


/Ledningen
Invigning!
2021-02-13 17:25
Direkt efter sportlovet så drar vi igång igen i vår helt nybyggda Dojo!

Måndag 22/2 klockan 18.00 ses vi i Kungsbacka Sporthall, bredvid den nya simhallen. En kallelse har gått ut, där ni gärna får svara om ni kommer. 

Vi välkomnar samtliga judokas som är födda 2002 eller senare. 

Som en extra bonus kommer invigningsträningen genomföras tillsammans med våra vänner i Judoklubben JK Aktiv som vi även delar den nya Dojo med. 

De vanliga försiktighetsåtgärderna gäller som vanligt. Kom ombytta och fina i håret, det ryktas om att folk från både kommunen och tidningen är på plats!

Vi önskar alla ett skönt sportlov, så ses vi snart!

/Ledningen
Nyheter från våra grupper
Shoppen, 25/03 21:46