Uppdaterad integritetspolicy, GDPR
2018-05-24 22:53

Vi på Kungsbacka Judoklubb värnar om din personliga integritet och för oss är det självklart att skydda din personliga integritet.

 

Du kanske har hört talas om GDPR, som står för General Data Protection Regulation. Det är en EU-förordning som ersätter Personuppgiftslagen, PuL, från och med den 25 maj 2018. Mycket blir sig likt men kraven skärps på hur vi får behandla dina personuppgifter.          


I vår integritets policy står det är beskrivet hur vi som klubb samlar in och behandlar dina personuppgifter.


Integritetspolicy »


Hälsningar KJK

Judofestival i Lindesberg, 18-20 maj
2018-05-23 09:10
I helgen gick judofestivalen i Lindesberg av stapeln med tre dagars träning och mycket matnyttigt. I år var Alexandra, Carl-Johan, Anders, Adam, William och Dante med ur gruppen Ungdom/Tävling. 

Läger är kul och intensivt och för att kunna åka med behöver man ha varit med på träningarna på hemmaplan. Vi funderar på hur vi kan ordna för de yngre barnen också men för att åka iväg till olika saker behöver vi lite hjälp av föräldrar som kan åka med. Vi kommer att återkomma med mer tankar och funderingar kring detta och du är välkommen med frågor såklart. 

Som ledare för våra ungdomar lämnar vi i alla fall alltid med stolthet över att de är positiva, tar hand om varandra och deltar med stor entusiasm i alla träningspass. 

Hälsningar Donald och Malin
Ingen träning söndagen den 27 maj
2018-05-16 09:34
Hej!

Det är ingen judo träning söndagen den 27 maj eftersom det är Aranäs open.

Mvh KJK
Trollträffen 4-6 maj
2018-05-07 22:16
I helgen gick Trollträffen i Trollhättan av stapeln. Adam, Hugo och Alexandra tävlade i U15 och representerade klubben på ett förtjänstfullt sätt. Många fina tekniker, envishet, positiv inställning och variation på mattan ledde till ett guld för Hugo och varsitt brons till Adam och Alexandra. Stort grattis till alla för fina insatser! Lennart var med som domare.
/ Malin coachade denna dag 
Nyheter från våra grupper
Shoppen, 25/03 21:46