Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Klubbens integritetspolicy

Skydd av personuppgifter är viktigt för Kungsbacka Judoklubb. Vi arbetar för att handla i enlighet med dina rättigheter och gällande dataskyddslagstiftning. Denna policy innehåller viktig information om hur vi hanterar personuppgifter och förklarar dina rättigheter med avseende på vår personuppgiftsbehandling.


I vilka system hanterar klubben personuppgifter?

Kungsbacka judoklubb använder SportAdmin för hantering av medlemmarnas personuppgifter


Vilka personuppgifter samlar vi in?

De personuppgifter som vi samlar via anmälnings formulär på hemsidan och behandlar dig är:

  • Personnummer

  • Kön

  • Namn

  • Hemadress

  • Telefonnummer

  • e-postadres


  • Målsmans uppgifter (för barn under 18)

    • Relation
    • Namn

    • E-post

    • Telefon


  • Informationen använder vi i följande syften:
    • Administration av fakturering

    • Rapportering av tränings/tävlingsdeltagare till kommunen för att erhålla verksamhetsbidrag

    • Fördela medlemmar till träningsgrupper 

    • Kommunicera med medlemmarna, via telefon eller e-post.


    Vilka personer har rätt att titta i och använda registret

    Styrelsen

     

    Denna integritetspolicy uppdaterades maj 2018. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera informationen från tid till annan.


    Dina rättigheter

    Du har rätt att komma åt dina personuppgifter, att rätta personuppgifter vi har om dig, rätt att få dina personuppgifter raderade och att begränsa eller invända mot vår behandling av dem.



    Förfrågningar om personuppgifter

    Printa ut och fyll i "Förfrågan om utdrag ur SportAdmin på personuppgifter" skicka eller lämna det ifyllda dokumentet till Kungsbacka Judoklubb, därefter kommer ett utdrag skickas till adressen som är registrerad på dig. Länkt till Dokument »



    Borttagning av personuppgifter

    Printa ut och fyll i "Begäran om borttagning från SportAdmin" och skicka eller lämna det ifyllda dokumentet till Kungsbacka Judoklubb, därefter kommer kommer dina uppgifter att raderas enligt GDPR. Länk till Dokument »