SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Försäkringsinformation 2016
TÄNK PÅ!
  • Medlemsavgiften till föreningen skall vara betald för att försäkringen skall gälla. Klubben måste även ha fullgjort betalning till förbundet för att försäkringen skall vara gällande.
  • Försäkringen gäller enbart för olycksfall och skador som sker vid utövande av judo. Har man i klubben även annan verksamhet måste klubben själva se till att försäkra dessa medlemsgrupper.
  • Olycksfallsförsäkringen är ett grundskydd som omfattar alla medlemmar. Tänk på att du kan behöva komplettera med andra försäkringar. Särskilt viktigt är det att se över det privata försäkringsskyddet om man tävlar. Vissa försäkringsbolag har undantag i försäkringsvillkoren för kampsport så kontrollera särskilt vad som gäller för Din försäkring.   

Länk till skadeanmälnings blankett


Svenska Judoförbundet har från 2009-01-01 tecknat olycksfallsförsäkring (s k licensförsäkring) för alla medlemmar i föreningar tillhörande Svenska Judoförbundet hos försäkringsbolaget AIG Europe (tidigare Chartis Europé).

Information om försäkringsvillkor och skadeblankett  dokumentbanken, se länkar.

Skriftlig skadeanmälan ska skickas till;

AIG Europe Limited, 

Skadeavdelningen

Box 3506

103 69 STOCKHOLM.

Frågor om anmäld skada: tel nr 08-506 920 20.