SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tränings- och medlemsavgifter

Ovan ett urklipp på hur fakturaavisering ser ut:

 

Medlemsavgift betalas årsvis och träningsavgift betalas terminsavgift.
 
- Medlemsavgift: 200:- 
- Träningsavgift = 600:-/termin
 
Fakturaavisering skickas ut via epost.
 
 
Dock ser vi gärna att ni betalar så snarast efter att ni bestämt er för att fortsätta att träna hos oss.
 
För att ni skall undvika påminnelser och ev. inkasso kontrollera:
 
Att vi har rätt adressuppgifter. Har ni flyttat eller bytt epostadress så måste ni informera oss. Vid ändring av era uppgifter skicka era nya uppgifter till info@kungsbackajudo.se alternativt meddela tränaren. Glöm dock inte att även meddela vilken/vilka uppgifter som skall ersättas, m.a.o. vad som ej längre är aktuellt.
 
Om ni inte erhållit faktura trots rätt adressuppgifter kan detta bero på att medlemmen antingen har tagits bort från träninggrupperna pga ev. uppehåll under föregående termin eller att fakturan fastnat i ett skräppostfilter. Kontrollera gärna skräpposten om ni saknar faktura och/eller kontakta oss på faktura@kungsbackajudo.se.
 
Om ni inte har en epostadress kommer fakturan att skickas per vanlig post alternativt överlämnas direkt av tränaren.
 
Om ni har tappat bort en faktura kan givetvis en ny skickas alternativt kan tränaren hjälpa till att skriva ut en ny direkt efter träningen

 

I medlemsavgiften ingår bland annat en försäkring som är obligatorisk att ha för att få vara med och delta i tävlingar genom klubben. Självklart gäller försäkringen även ordinarie träningspass.