SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Klubbstugan vid Inlag
Stugan kan hyras av andra idrottsföreningar, kommunen eller av medlemmar i Kungsbacka Judoklubb, ej av andra privatpersoner.
 
Stugan som byggdes 1995 består av ett större rum påca 30 kvm, ett litet allrum med soffor, bord och stolar. Ett pentry med spis, mikro och kyl. Dessutom finns toalett och dusch.
 
Övriga utrymmen såsom kontor är låsta, i det stora rummet ligger det oftast en 5 cm tjock judomatta över hela golvet. Perfekt att sova eller träna på.
 
Stugan är godkänd för övernattning (brandlarm, brandsläckare och nödutgångar är utmärkta). Övernattning får endast ske om klubben samt Räddningstjänsten informerats innan.
 
Stugan skall städas och lämnas i det skick den var i innan uthyrningen. Skador på lös eller fast utrustning i eller på stugan ersätts med belopp som ersätter skadorna och som bestäms av styrelsen i Kungsbacka Judoklubb.
 
Uthyrningspriser oavsett antal personer:
  • Dag utan övernattning, 300 kr
  • Dygn, 900 kr
  • Helg, 1500 kr
  • Långhelg, 1500 plus 600 kr /dygn utöver lördag och söndag
  • Vecka 3000 kr
Vill du hyra stugan, skicka förfrågan till, info@kungsbackajudo.se